محصولات غذایی مانند گوشت برای حفظ کیفیت و همچنین جلوگیری از فاسد شدن، نیازمند انجماد هستند. زیاد بودن زمان سرمایش در سردخانه معمولی موجب کاهش کیفیت رنگ، بو و مزه محصولات می‌شود. تونل انجماد می‌تواند این محصولات را به سرعت منجمد کرده و کیفیت را حفظ کند. تونل انجماد می‌تواند علاوه بر سطح محصولات، هسته آن ها را نیز به سرعت منجمد کند.


سردخانه و تجهیزات سرمایشی انجماد ,تونل ,کیفیت ,محصولات ,تونل انجماد ,سرعت منجمد ,انجماد می‌تواند ,تونل انجماد می‌تواند منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان instagram اجناس فوق العاده دانلود کلیپ جدید دانلود اهنگ و ترانه و موسیقی این روزها.. تخفیف ویژه پیکس لاو | PixLove | فیلم و عکس تجهیزات اداری و خانگی